Domov
Vizitka
Zaposleni
Kje smo
Galerija slik
Novice
Zanimivosti

Zaposleni
dusan.jpgDušan Jagodič dr.vet.med


GSM:   041/ 57 10 59

e-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Rodil sem se 04.09.1971 v Celju. Po končani srednji šoli sem se vpisal na Veterinarsko fakulteto v Ljubljani, kjer sem leta 1998 diplomiral.

Po opravljenem pripravništvu na Veterinarski postaji Laško sem 5 let delal na Veterinarski ambulanti Majšperk, nato pa 2 leti v Veterinarski bolnici Šentjur.

Leta 2006 smo skupaj z družabniki odprli svojo veterinarsko ambulanto.

Redno se dodatno izobražujem na področju zdravstvenega varstva govedi in kopitarjev, ter na področju reprodukcije domačih živali.

Sem član bujatrikov Slovenije in uradni pooblaščeni preglednik kopitarjev.

img_0234 Janko Plahuta dr. vet. med.
 
 
GSM:
031/25 48 45
e-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
 

Rodil sem se 02.10.1976 v Brežicah. Po končani naravoslovni gimnaziji v Brežicah sem nadaljeval študij na Veterinarski fakulteti v Ljubljani, kjer sem leta 2002 diplomiral.

Prvo zaposlitev sem dobil na Veterinarski ambulanti Majšperk, potem dve leti delal na Veterinarstvu Šentjur.

Delam kot terenski veterinar, pri čemer imam v večji meri opravka z velikimi, ekonomskimi živalmi, v manjši meri pa tudi z ljubiteljskimi živalmi.

Zaradi pestrosti različnih vrst živali in z njimi povezanimi zdravstvenimi problemi se tako tudi redno teoretično in praktično izobražujem. Sem tudi preglednik kopitarjev.___________________________________________________________________________________________________________________________________


img_0237
Petra Jagodič dr. vet. med.
 
 
GSM:
031/60 90 74
e-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Rodila sem se 17. 02. 1974 v Celju. Po končani osnovni šoli in uspešno zaključeni gimnaziji v Celju, sem se leta 1993 vpisala na Veterinarsko fakulteto v Ljubljani in študij leta 1999 končala.

Od prve zaposlitve v Mariboru in nato v Šentjurju se poglobljeno ukvarjam z diagnostiko bolezni in zdravljenjem malih živali.

Zanima me predvsem interna medicina s klinično diagnostiko, moderni pristopi pri zdravljenju malih živali, opravljam pa tudi vse osnovne kirurške posege.

Sem članica slovenskega združenja veterinarjev za male živali in tudi redna obiskovalka simpozijev, hkrati pa se dodatno strokovno izpopolnjujem.

V naši ambulanti bom z veseljem poskrbela za vašega ljubljenčka.
img_0232
Jože Strašek dr. vet. med.
 
 
GSM:
041/39 52 13
e-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
 

Rojen  sem 02.12.1978 v Celju. Prihajam iz vasi Belo pri Šmarju pri Jelšah. Po Osnovni šoli sem se vpisal na 1. Gimnazijo v Celju, kjer sem leta 1997 uspešno maturiral. Med srednjo šolo sem se že odločil za poklic veterinarja in se leta 1997 vpisal na Veterinarsko fakulteto ter diplomiral 05. 10. 2004.

Za ta poklic se nisem odločil slučajno, saj sem že od otroštva v stiku z živalmi. Z veseljem pomagam staršem na kmetiji, kjer redimo krave molznice, goveje pitance in plemenske svinje.

Dve leti sem bil zaposlen  na V. A. Vernik v Moškanjcih. Opravljal sem delo terenskega veterinarja in veterinarja za malo prakso. Na Veterini Jagodič pa sem zaposlen od marca 2006.

Zanimajo me velike živali, še posebej preventiva in zdravljenje v intenzivni proizvodnji – čredno zdravljenje. Redno se dodatno izobražujem in obiskujem strokovna predavanja! 


tomas_slikaTomaž PUST dr.vet.med.


GSM:   031/38 62 64
e-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
 
Rodil sem se 17.09.1969 v Trbovljah. Po osnovni šoli sem nadaljeval šolanje na srednji naravoslovno - matematični šoli v Trbovljah in jo uspešno zaključil 1988. V tem letu sem se vpisal na Veterinarsko fakulteto v Ljubljani in zaključil študij 12.09.1994.

 

Po diplomi sem najprej odslužil 6 mesečni vojaški rok v slovenski vojski na Vrhniki in potem z julijem 1995 nastopil prvo službo na Veterinarski postaji Laško, d.o.o., kot veterinar splošne prakse. Tu sem delal do konca februarja 2009. Na Veterini Jagodič, d.o.o. sem zaposlen od marca 2009.

Moje strokovno področje je veterinarska interna medicina s klinično diagnostiko, veterinarska stomatologija in mehka kirurgija. Iz omenjenih področij se ves čas tudi strokovno izpopolnjujem in obiskujem seminarje, simpozije in tečaje tako doma kot v tujini, kjer tudi sodelujem s svojimi prispevki. Pod okriljem ESAVS-a in EU v okviru »Comett II« programa – pilotskega projekta »Leonadro da Vinci«, sem v tujini uspešno zaključil podiplomsko izobraževanje iz področja veterinarske interne medicine in veterinarske stomatologije (ESAVS- European School for Advanced Veterinary Studies: veterinary internal medicine I-III (2001-2003), veterinary dentistry I – IV (1999-2002)).

Sem tudi član EVDS-a ( European Veterinary Dental Society), AAHA (American Animal Hospital Asssociation), BSAVA (British Small Animal Veterinary Association), SZVMŽ (Slovensko združenje veterinarjev za male živali).

Svoje delo imam rad, v njem uživam in ga z veseljem opravljam. Svoj prosti čas aktivno preživljam na kmetiji. Sem tudi predsednik Konjerejskega društva Hrastnik.

Na sliki sem s svojim psom Kalom.                                                                              

                                                              
canon_113.jpg
 Monika Videc  
dr.vet.med.


 GSM:   031/ 27 85 63

 e-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
 

Prihajam iz Hruševca pri Šentjurju. Rodila sem se 12. 07. 1983 v Celju. Po končani osnovni šoli v Hruševcu sem obiskovala gimnazijo v Mariboru, kjer sem  maturirala leta 2002. Nato sem se vpisala na Veterinarsko fakulteto v Ljubljani kjer sem  01. 04. 2009. diplomirala.

Od avgusta 2007 ste me lahko pogosto videvali v ambulanti in na terenu z veterinarji Veterine Jagodič, ki so mi med obvezno študijsko prakso nudili  dragocene delovne izkušnje.

Strokovno veterinarsko znanje izpopolnjujem predvsem na področju bolezni malih živali, kjer me zanimata zlasti kirurgija in onkologija,  ter preiskave z ultra zvokom, s katerim imam že velikoizkušenj, pridobljenih tudi v tujini.

Moja prihodnost v Veterini Jagodič: redno dodatno izpopolnjevanj eveterinarskega znanja na različnih strokovnih seminarjihin simpozijih ter praksah z namenom čim strokovnejšega in učinkovitejšega nudenja pomoči vašim ljubljenčkom.

______________________________________________________________________________________
aleksandar.jpgAleksandar Plavšić dr.vet.med.GSM: 031/ 26 32 71 
e-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript


Sem mlad veterinar, z diplomo v rokah od 17.10.2012. Že od nekdaj imam rad živali in medicino, zato sem oboje združil v najboljši poklic na svetu - veterino.
Rojen sem 12.02.1987 v Brežicah, čeprav prihajam iz Svete Nedelje na Hrvaškem. Srednjo medicinsko šolo sem obiskoval v Zagrebu, po maturi pa sem se vpisal na Veterinarsko fakulteto Univerze v Ljubljani. 
Med študijem sem bil na mnogih izmenjavah; v Španiji, Veliki Britaniji, Južni Afriki, kjer sem si nabral ogromno izkušenj in spoznal veliko veterinarjev iz vsega sveta.
V prostem času rad igram nogomet, uživam v adrenalinskih športih in se družim s svojimi prijatelji.
Sedaj pa sem začel poklicno pot na Veterini Jagodič, kjer bom skrbel, da bodo vaše živali zdrave!
___________________________________________________________________________________________________
 

lili_pihler.jpg
Lili Pihler dr.vet, med

GSM: 031/ 85 41 17

e-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete JavascriptSem mlada veterinarka, rojena v Ljubljani, kjer sem tudi zaključila gimnazijo in nato vpisala študij 
veterinarske medicine. Že od malih nog sem velika ljubiteljica živali, zato sem se tudi odločila za ta poklic.
Kot študentka sem se aktivno udejstvovala na mnogih študijskih in obštudijskih veterinarskih dejavnostih pri nas in v tujini. Preko mednarodnega študentskega združenja IVSA sem se udeleževala različnih simpozijev, kongresov, skupinskih izmenjav in opravljala privatne prakse po celem svetu. V zadnjih letih študija veterine sem zaradi želje po pridobivanju novih praktičnih znanj in izkušenj pričela s študentskim delom kot veterinarski tehnik na Kliniki za kirurgijo in male živali na Veterinarski fakulteti v Ljubljani. 
Po zaključenem študiju leta 2012 sem opravljala pripravništvo v Bolnici za živali Postojna in se nato z marcem 2013 zaposlila pri Veterini Jagodič. 
V veterinaski medicini me zanimata predvsem interna medicina in anesteziologija malih živali. Poleg veterine sta moja strast tudi potovanje in spoznavanje novih ljudi. Prosti čas rada preživljam s prijatelji, tudi štirinožnimi. Na Veterini Jagodič bom z veseljem poskrbela za vaše kosmatince.
___________________________________________________________________________________karla.jpgKarla  Salobir, administratorka, pasja frizerka


tel.:03 62 00 72 1

e-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
Rodila sem se 17. 02. 1982. v Celju. Prihajam z Mrzlega Polja pri Jurkloštru.
Po poklicu sem ekonomski tehnik.
Od novembra 2009, sem zaposlena na Veterini Jagodič.d.o.o. kjer tudi opravljam administrativna dela.
Na sedežu ambulante me boste srečevali kot nasmejano in komunikativno osebo,
ki Vas bo z veseljem sprejela.

 
facebook-button-2.png
AKTUALNO
NAROČITE SE NA NOVICE

  

ANKETA
 
© 2014 Veterina Jagodič