Novice

14 Okt 2015

OrganiicVet izdelki tudi na naši ambulanti! aktualno

NAŠA FILOZOFIJA

Vse za zdravje vaše  živali – naša naloga je zagotoviti kvalitetno prehrano za vaše štirinožne prijatelje, ki je preventiva za zdravje vaše živali!

Že več milijonov let nam narava ponuja vse, kar potrebujemo za zdravo in dolgo življenje. Pri tem je predvsem pomembna kvaliteta in predelava surovin. Pravilna prehrana lahko pomaga pri zmanjševanju dovzetnosti za bolezni in alergije, kar pa ne velja samo za človeka, temveč tudi za naše živali. S pomočjo narave smo ustvarili kakovostno ponudbo izdelkov, ki lahko spodbujajo in ohranjajo zdravje vaše živali. Nam ni pomembno samo to, da pomagamo vaši živali pri obstoječih težavah temveč tudi, da prepre?imo nastanek novih težav.

Na področju prehrane za živali smo veliko pozornosti namenili izvoru sestavin. Uporabljamo izključno izbrane sestavine naravnega izvora, kot  npr. naravni riž. Vse surovine predelamo izredno skrbno, da pri tem ohranimo vse pomembne vitamine in minerale.

Naša prehrana za živali vsebuje vse, kar vaša žival potrebuje za zdrav in uravnotežen način prehranjevanja. Tako predstavlja tudi optimalno  preventivo pred boleznimi, alergijami ali drugimi bolezenskimi pojavi, ki nastanejo zaradi pomanjkanja hranljivih snovi. Pri predelavi naših izdelkov za živali uporabljamo postopke predelave, ki so blagi za surovine, sami izdelki pa predstavljajo prehransko in fiziološko kompetenco in dolgoletne izkušnje. Prepričajte se sami!

- See more at: http://organicvet.si/index.php/nasa-filozofija#sthash.fzVMcYqI.dpufov