Zaposleni

 

Rodil sem se 17.09.1969 v Trbovljah. Po osnovni šoli sem nadaljeval šolanje na srednji naravoslovno - matematični šoli v Trbovljah in jo uspešno zaključil 1988. V tem letu sem se vpisal na Veterinarsko fakulteto v Ljubljani in zaključil študij 12.09.1994. Po diplomi sem najprej odslužil 6 mesečni vojaški rok v slovenski vojski na Vrhniki in potem z julijem 1995 nastopil prvo službo na Veterinarski postaji Laško, d.o.o., kot veterinar splošne prakse. Tu sem delal do konca februarja 2009. Na Veterini Jagodič, d.o.o. sem zaposlen od marca 2009.

Moje strokovno področje je veterinarska interna medicina s klinično diagnostiko, veterinarska stomatologija in mehka kirurgija. Iz omenjenih področij se ves čas tudi strokovno izpopolnjujem in obiskujem seminarje, simpozije in tečaje tako doma kot v tujini, kjer tudi sodelujem s svojimi prispevki. Pod okriljem ESAVS-a in EU v okviru »Comett II« programa – pilotskega projekta »Leonadro da Vinci«, sem v tujini uspešno zaključil podiplomsko izobraževanje iz področja veterinarske interne medicine in veterinarske stomatologije (ESAVS- European School for Advanced Veterinary Studies: veterinary internal medicine I-III (2001-2003), veterinary dentistry I – IV (1999-2002)).

Sem tudi član EVDS-a ( European Veterinary Dental Society), AAHA (American Animal Hospital Asssociation), BSAVA (British Small Animal Veterinary Association), SZVMŽ (Slovensko združenje veterinarjev za male živali).

Svoje delo imam rad, v njem uživam in ga z veseljem opravljam. Svoj prosti čas aktivno preživljam na kmetiji. Sem tudi predsednik Konjerejskega društva Hrastnik.

Na sliki sem s svojim psom Kalom.